Page 1 of 2 12 LastLast
Subscribe
  1. tankball is offline tankball
    Aug 21, 2012, 1:56 PM - wow this is NOT GOOD #1

    guys i think the guys the r spawning this site has hacked it with a blackhole Toolkit website 21.

    there useing java to get it in
    Last edited by tankball; Aug 21, 2012 at 1:59 PM.
  2. Become a member for 90 days and create 50 posts and you won't see these ads.Register now!
  3. Dracosfire83's Avatar
    Member Since
    Apr 2011
    Messages
    136
    Aug 21, 2012, 2:01 PM - #2

    I get the message too.
  4. 405th Southern Regiment Member vshore100's Avatar
    Member Since
    May 2010
    Messages
    1,738
    vshore100's Xbox Gamertag Vshore100
    Aug 21, 2012, 2:02 PM - #3

    Symantec just warned me of the same thing.
  5. New Recruit GallopingConch's Avatar
    Member Since
    Sep 2011
    Messages
    15
    Aug 21, 2012, 2:35 PM - #4

    I'm getting a similar message from AVG on just about every page I visit.
  6. 405th Colonial Regiment Member AI Blue Fox's Avatar
    Member Since
    Oct 2008
    Messages
    1,002
    Aug 21, 2012, 2:44 PM - #5

    ...im not getting anything..
  7. hyundai2806's Avatar
    Member Since
    Apr 2012
    Messages
    339
    Aug 21, 2012, 3:04 PM - #6

    getting malware decections from avast on everypage i search through on here..this really isnt good :/



    im guessing theres no Moderators on..?
    this is hitting me on every page i navigate to.....ugh..
    Last edited by hyundai2806; Aug 21, 2012 at 3:12 PM.
  8. TheBearMan's Avatar
    Member Since
    Oct 2010
    Messages
    250
    Aug 21, 2012, 3:17 PM - #7

    Im getting the same thing whenever i navigate to other pages as well!
  9. 405th Data File Librarian rundown's Avatar
    Member Since
    Mar 2008
    Messages
    2,694
    Aug 21, 2012, 3:21 PM - #8

    I just got the message when i was reading this topic. I'll pass it through to the admins.
  10. 405th Colonial Regiment Member AI Blue Fox's Avatar
    Member Since
    Oct 2008
    Messages
    1,002
    Aug 21, 2012, 3:31 PM - #9

    NVM just noticed my norton antivirus message.
  11. hyundai2806's Avatar
    Member Since
    Apr 2012
    Messages
    339
    Aug 21, 2012, 3:46 PM - #10

    Originally Posted by rundown View Post
    I just got the message when i was reading this topic. I'll pass it through to the admins.

    thanks much im being prompted to not even navigate the site at all,

    hopefully this gets cleaned up quickly :/



    thank you mods/admins
  12. Dh748's Avatar
    Member Since
    Jun 2009
    Messages
    527
    Blog Entries
    2
    Aug 21, 2012, 3:56 PM - #11

    I was wondering why avast kept popping up everywhere I went
  13. Road Kill's Avatar
    Member Since
    Mar 2010
    Messages
    2,127
    Blog Entries
    3
    Aug 21, 2012, 4:02 PM - #12

    im not getting anything yet
  14. Road Kill's Avatar
    Member Since
    Mar 2010
    Messages
    2,127
    Blog Entries
    3
    Aug 21, 2012, 4:03 PM - #13

    damn just got it
  15. Halcyon25's Avatar
    Member Since
    Sep 2011
    Messages
    103
    Aug 21, 2012, 4:38 PM - #14

    haha... I think you guys are just seeing things. I got Microsoft Security Essentials and Viper running an active search and they dont see anyting yet... :P

    on a serious note, that sucks though, someone useing this site to launch virus attacks from that is. Hope you guys computers are all right.

    chris
  16. Dracosfire83's Avatar
    Member Since
    Apr 2011
    Messages
    136
    Aug 21, 2012, 4:42 PM - #15

    Mine went away.
  17. Octorock's Avatar
    Member Since
    Mar 2011
    Messages
    264
    Aug 21, 2012, 4:48 PM - #16

    Originally Posted by Halcyon25 View Post
    haha... I think you guys are just seeing things. I got Microsoft Security Essentials and Viper running an active search and they dont see anyting yet... :P

    on a serious note, that sucks though, someone useing this site to launch virus attacks from that is. Hope you guys computers are all right.

    chris
    Not seeing anything either with MSE.
  18. higdog827's Avatar
    Member Since
    Jan 2011
    Messages
    487
    Aug 21, 2012, 4:48 PM - #17

    yeah, I'm using Symantec endpoint, and im getting notifications about a blackhole as well, this needs to be taken care of. Most of us probably aren't in any danger because of anti-virus/malware programs, but this is still an issue that needs to be dealt with haste.
  19. hyundai2806's Avatar
    Member Since
    Apr 2012
    Messages
    339
    Aug 21, 2012, 4:55 PM - #18

    Originally Posted by Halcyon25 View Post
    haha... I think you guys are just seeing things. I got Microsoft Security Essentials and Viper running an active search and they dont see anyting yet... :P

    on a serious note, that sucks though, someone useing this site to launch virus attacks from that is. Hope you guys computers are all right.

    chris
    i think making a statement like thats a bit uncalled for..i dunno why several ppl at a time would have the same issue on this site
    not trying to be conflicting im just not sure your first statement was the most appropriate thing to say, especially on account that ive clearly got an image stating that the 405th website contains content from usbbasedfoursquare.pro..
    so just be a little more respectful and/or choose better use of words towards a situation as this, be thankful at least its not affecting you, because i cant navigate to a page witout a red screen flying up in my face, and several members OTHER than me are having similar issues

    and guys, hopefully the admins will get this dealt with promptly
    as im sure theyre aware and working on resolving the issue
  20. Dracosfire83's Avatar
    Member Since
    Apr 2011
    Messages
    136
    Aug 21, 2012, 4:57 PM - #19

    Hes probably not running any AV so he is more likely infected.
  21. MikyVengeance's Avatar
    Member Since
    Jun 2009
    Messages
    1,255
    Aug 21, 2012, 5:16 PM - #20

    Yeah, I just got the same thing. Scared me at first, glad to know I'm not the only one!
  22. 405th Midwest Regiment Member mkshane81's Avatar
    Member Since
    Jul 2008
    Messages
    1,756
    mkshane81's Xbox Gamertag mkshane81
    Aug 21, 2012, 5:28 PM - #21

    I'm running ESET NOD32 AntiVirus 4, with the most recent update for the day....I haven't seen anything come through as of yet.

    -Matt
  23. tankball is offline tankball
    Aug 21, 2012, 7:53 PM - #22

    i beleave the f@gs that spam this site have now hacked it. shows how sad some ppl r
  24. Noble9360's Avatar
    Member Since
    Jul 2012
    Messages
    91
    Aug 21, 2012, 8:30 PM - #23

    http://www.flickr.com/photos/84176792@N02/7835085098/[IMG] 405th Issue! by Noble9360, on Flickr[/IMG]
    This might be useful to the Mods.
    Last edited by Noble9360; Aug 21, 2012 at 8:32 PM.
  25. Noble9360's Avatar
    Member Since
    Jul 2012
    Messages
    91
    Aug 21, 2012, 8:44 PM - #24

    And here's the Firefox Sec report...

    [IMG] SecRep Firefox by Noble9360, on Flickr[/IMG]
    Good hunting
  26. CoolC's Avatar
    Member Since
    May 2010
    Messages
    1,046
    Aug 21, 2012, 9:31 PM - #25

    If it is any help, I think someone entered a singke line if html code in all pages. I visit this site from work and for the last 3 weeks I've been getting message that this site may be compromised with the "iframe" html. The admin may want to look into it. The iframe allows a small window to host other malicious site. Today I couldn't get to 405th at all. I think whoever did this may have activated the malicious code.

Similar Threads

  1. wow, its good to be back...
    By !.spaz.! in forum New Recruits
    Replies: 7
    Last Post: Jun 24, 2010, 7:49 PM
  2. Progressing From Wow That's Muffed Up, To Wow Not Bad!
    By rndits01 in forum New Recruits
    Replies: 5
    Last Post: Jun 10, 2009, 9:25 AM